Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi

Fethiye Belediyesi 5 Ayda 18 milyon TL Borç Ödedi
   
 Fethiye Belediyesi 5 Ayda 18 milyon TL Borç Ödedi

Fethiye Belediyesi 5 Ayda 18 milyon TL Borç Ödedi
 Yazı Boyutu

 Tarih : 4.06.2015 - 00:46:50 


Büyükşehir yasasının geçmesiyle birlikte özellikle belde belediyelerinden gelen borç yükü ve gelirlerin büyükşehir belediyelerine aktarılması, ilçe belediyelerinde ekonomik çöküntüye sebep vermişti.


Büyükşehir yasasının geçmesiyle birlikte özellikle belde belediyelerinden gelen borç yükü ve gelirlerin büyükşehir belediyelerine aktarılması, ilçe belediyelerinde ekonomik çöküntüye sebep vermişti.

2014 yılı aralık ayı sonu itibariyle yaklaşık 28 milyon 500 TL (28 trilyon 500 milyar) borcu olan Fethiye Belediyesi’nin borcu 10 milyon TL’den aşağıya düştüğünü Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Haziran ayı meclis toplantısında açıkladı.  Başkan Saatcı hizmetleri işaret etti; ‘Kaldığımız yerden devam edeceğiz’ mesajı verdi.
Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı haziran ayı meclis toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Fethiye Belediyesi’nin mali durumu hakkında bilgiler aktaran Başkan Behçet Saatcı, “Emlak vergileri bu kadar arttıran devletinde buna katkısı var. Borcumuzu 10 milyon TL’nin altına indirdik. Bununla ilgili Taşyaka’daki bozuk yollarla ilgili parke ihalesine çıktık. Babataşı Mahallesi’nde de ihale hazırlandı. Ufak tefek asfalt çalışmalarımıza başladık.  Ocak ayında çıkarmak zorunda kaldığımız arkadaşlarımızın da alımını haziran ayı sonu itibariyle gerçekleştireceğiz. Sırtımız yavaşça kalınlaşıyor” ifadelerini kullandı. CHP’li Belediye meclis üyesi Ahmet Selim Yücel, Çalış’taki yolların böyle zor bir zamanda olmasına rağmen asfaltlanmasından dolayı Başkan Saatcı’ya teşekkür etti. Başkan Saatcı ise, “Bizi sokak asfaltına teşekkür ettirecek konuma getirenlere diyecek bir şeyim yok. O senin nezaketin. Asfalt için teşekküre gerek yok” dedi.



 Editör :  Haber Merkezi

Yazdır

Word'e Aktar

Yorum Ekle Tavsiye
 
1 2 3 4 5   Puan Yok  
 Kaynak :  Ramazan COŞKUN

 Kategori  SİYASET

1480 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 

 

 Reklam

 Duyuru

 Reklam

 Köşe Yazıları

Ramazan Yıldırım

Ramazan Yıldırım ¬
ÜLKEYİ GEREN BİR CUMHURBAŞKANI: TAYYİP ERDOĞAN

Asım Cezayirlioğlu

Asım Cezayirlioğlu ¬
TÜRKİYE'DE "KUTUPLAŞMA"

Mehmet Uçar

Mehmet Uçar ¬
SURİYE SINIRIMIZDA NE Mİ OLUYOR?

Mesut Koç

Mesut Koç ¬
TERÖR VE BÖLGENİN AKIBETİ
 
 Reklam

 Ziyaretçi İstatistikleri
   
 Online : 12
 Bugün : 633
 Dün : 1638
 Toplam : 2363715
 Ip No : 216.73.216.151
     

 Reklam

 Reklam

 Takvim

Aralık 2025

Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Pzr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
 

 Reklam

 
 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam






RESMİ İLAN |SİYASET |EĞİTİM |GÜNCEL |ASAYİŞ |TURİZM |KÜLTÜR-SANAT |SAĞLIK |EKONOMİ |SPOR | Gizlilik Politikası


 

   © Copyright - 2012- Fethiye Haber Merkezi - ANASAYFA - Tüm Hakları Saklıdır. 


Bu sitede

Çilem.Net Haber Yazılımı kullanılmaktadır.