Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi

Şimdilik Buraya Kadarmış
   
 Şimdilik Buraya Kadarmış

Şimdilik Buraya Kadarmış
 Yazı Boyutu

 Tarih : 16.07.2015 - 00:55:01 


Transfer görüşmelerinde anlaşamadığı için kendisine yeni bir kulüp araması söylenen Fethiyespor Kaptanı Sabri Turgut; bir basın toplantısı düzenledi.


Transfer görüşmelerinde anlaşamadığı için kendisine yeni bir kulüp araması söylenen Fethiyespor Kaptanı Sabri Turgut; düzenlediği basın toplantısında “Fethiyespor benim hayatımda en mutlu olduğum yılların adıdır. Fakat, şimdilik buraya karmış” diyerek, tekrar Fethiyespor’a dönmeyi ve yeni başarılara ortak olmayı istediğini belirtti.

Fethiyespor Kaptanı Sabri Turgut, transfer görüşmelerinde karşılıklı anlaşmanın mümkün olmadığını, ancak bu sonucun Fethiyespor’a ve taraftarlarına karşı beslediği sevgiyi ve saygıyı azaltmayacağını belirtti. Sabri Turgut Açıklamasında “2009 yılında 27 Ağustos’ta geldiğim Fethiyespor’da büyük ve onurlu mücadelelerin hep içinde oldum. Öyle gün geldi, futbol hayatımı riske atarak takımımın başarısı için kendimi riske attım. PTT Lig için şampiyon olduğumuzda da, bir önceki yıl kaçırdığımız şampiyonlukta da hep tüm benliğimi vererek futbol oynadım.

Profesyonel futbolcu olmama rağmen, her şeyin para olmadığını manevi değerlerin ve bana yapılan iyiliklerin karşısında ben de özverilerde bulunarak her transfer döneminde boş mukaveleye imza attım. Bu 6 yıl boyunca bana hep destek olan tüm idarecilerime, Onursal Başkanımız Behçet Saatcı’ya, her zaman yanımızda olan taraftarlarımıza ve her zaman bizimle olan Apaçi taraftar gurubuna Apaçi Sabri’yi unutmamaları dileğiyle sonsuz saygılarımı, sevgilerimi bu vesileyle tekrarlıyorum. Bu arada, 6 yıl içinde beni çok uygun koşullarla ev sahibi yapan Başkanımız İsmail Öztürk ve Ali Yanık ağabeyime özellikle teşekkür ediyorum. İsmail Öztürk Başkanım, sadece benim değil, tüm takım arkadaşlarım için de her zaman dert ortağımız olarak davrandı. Onu hep minnetle anacağız.

Okan Başkanın kararını da saygıyla karşılıyorum. Hiçbir kimseye kırgın olmadığımı bir kere daha belirtmek isterim. Kulüplerin tarihi incelenirse, kulüpler için sembol olmuş futbolcular, zaman zaman her şeylerini verdikleri kulüplerden geçici bir dönem için ayrılabilirler. Ancak, zaman ve tarih göstermiştir ki, taraftarların, camianın gönlünde hep iyi yerde duran bu futbolcular yeniden yuvaya dönmüşlerdir. Ben de “Şimdilik bu kadarmış” diyerek geçici bir süre için ayrılıyorum. Yeniden Fethiyespor’a döndüğümde yeni başarılar için çalışacağımı belirterek tüm camiaya, taraftarlarımıza, yöneticilerimize geçici bir elveda ile saygılarımı sunuyorum” dedi. Profesyonel bir futbolcu olarak hayatını sürdürmek için kendisine gelen transfer tekliflerini kısa sürede değerlendirerek yeni sezonda bir başka takımda oynayacağını belirten Sabri Turgut “gönlünün her zaman Fethiyespor’un yanında olduğunu tekrarladı.




 Editör :  Haber Merkezi

Yazdır

Word'e Aktar

Yorum Ekle Tavsiye
 
1 2 3 4 5   Puan Yok  
 Kaynak :  Haber Merkezi

 Kategori  SPOR

2472 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 

 

 Reklam

 Duyuru

 Reklam

 Köşe Yazıları

Ramazan Yıldırım

Ramazan Yıldırım ¬
ÜLKEYİ GEREN BİR CUMHURBAŞKANI: TAYYİP ERDOĞAN

Asım Cezayirlioğlu

Asım Cezayirlioğlu ¬
TÜRKİYE'DE "KUTUPLAŞMA"

Mehmet Uçar

Mehmet Uçar ¬
SURİYE SINIRIMIZDA NE Mİ OLUYOR?

Mesut Koç

Mesut Koç ¬
TERÖR VE BÖLGENİN AKIBETİ
 
 Reklam

 Ziyaretçi İstatistikleri
   
 Online : 2
 Bugün : 668
 Dün : 626
 Toplam : 1968170
 Ip No : 18.223.21.5
     

 Reklam

 Reklam

 Takvim

Nisan 2024

Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Pzr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
 

 Reklam

 
 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam






RESMİ İLAN |SİYASET |EĞİTİM |GÜNCEL |ASAYİŞ |TURİZM |KÜLTÜR-SANAT |SAĞLIK |EKONOMİ |SPOR | Gizlilik Politikası


 

   © Copyright - 2012- Fethiye Haber Merkezi - ANASAYFA - Tüm Hakları Saklıdır. 


Bu sitede

Çilem.Net Haber Yazılımı kullanılmaktadır.