Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi

FETHİYE ESNAF ODASINDA SERTİFİKA SEVİNCİ
   
 FETHİYE ESNAF ODASINDA SERTİFİKA SEVİNCİ

FETHİYE ESNAF ODASINDA SERTİFİKA SEVİNCİ
 Yazı Boyutu

 Tarih : 21.08.2015 - 10:51:24 


Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme Kursunu başarıyla tamamlayan kursiyerlerin sertifikaları törenle verildi.


Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme Kursunu başarıyla tamamlayan kursiyerlerin sertifikaları törenle verildi. Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Kosgeb ve İşkur işbirliğiyle gerçekleşen kursta başarı gösteren 25 girişimci düzenlenen etkinlik ile başarı belgelerini teslim aldılar…

 

Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odasında düzenlenen sertifika teslim törenine; Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Akif Arıcan, Fethiye Seyyar  Manavlar ve Pazarcılar Odası Başkanı Adem Hıra, Fethiye Esnaf  Kefalet Kooperatifi başkanı İsmail Başoğlu, İşkur Fethiye Hizmet Merkezi müdür yardımcısı Aslıhan Moğolkoç ile kursiyerler ve yakınları katıldılar. 2 hafta süren kursu başarıyla tamamlayan kursiyerlerin sertifika töreni öncesi Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanı Mehmet Soydemir bir konuşma yaptı. Kursiyerlere kuracakları yeni işlerinde başarılar dileyen Başkan Mehmet Soydemir “Bir ay önce Kosgeb ve İşkur işbirliğiyle girişimcilik kursu başlattık. Kursumuza 100’e yakın kişi başvurdu ve 25 kişi başarı göstererek  sertifika almaya hak kazandı. Hayırlı ve uğurlu olsun. Girişimcilik kursu açmamızın ana amacı topluma ve ekonomiye üretken insanlar yetiştirmektir. Tabiî ki bu tür kursları önümüzdeki süreçte destekleyeceğiz. Amacımız; ülke ve Fethiye ekonomisine katkıda bulunmak ve istihdama katkı sağlamaktır. Girişimcilik kursunun düzenlenmesinde destek olan tüm kuruluşlara çok teşekkür ediyorum” dedi. Mehmet Soydemir’in konuşmasından sonra Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Akif Arıcan  bir konuşma yaptı.

 

Akif Arıcan  konuşmasında kursu başarıyla bitiren yeni girişimcileri tebrik etti. Arıcan “Bir işyeri açmak ve girişimci olmak hakikaten sabır isteyen bir süreçtir. Girişimcilik uzun ve sabırlı bir yoldur. Fakat uzun yıllar çalışarak bazı insanlar başarıya ulaşamıyor. Kısa sürelerde de başarıya ulaşmanın bir takım özellikleri bulunmaktadır. Her şeyden önce insanın işini sevmesi gerekmektedir. İşini sevmeyen insanın başarıya ulaşması mümkün değildir. İşini ve insanları seven bir insan topluma olan sorumluluk duygusu içinde bir gün gelip başarıya ulaşacaktır” dedi. Kendi iş hayatından bahseden Arıcan; yıllar önce işini severek bir girişimci olarak işe başladığını ve insanları severek başarıya ulaştığını söyledi. Arıcan’ın konuşmasından sonra İşkur Fethiye Hizmet Merkezi müdür yardımcısı Aslıhan Moğolkoç ile kursiyerlerden Ömer Faruk Koç ve Gülümser Oymak birer konuşma yaptılar. Daha sonra sertifikalar kursiyerlere törenle teslim edildi.(Haber/foto-Gökhan Ayyıldız)




 Editör :  Haber Merkezi

Yazdır

Word'e Aktar

Yorum Ekle Tavsiye
 
1 2 3 4 5   Puan Yok  
 Kaynak :  Haber Merkezi

 Kategori  EĞİTİM

25211 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 

 

 Reklam

 Duyuru

 Reklam

 Köşe Yazıları

Ramazan Yıldırım

Ramazan Yıldırım ¬
ÜLKEYİ GEREN BİR CUMHURBAŞKANI: TAYYİP ERDOĞAN

Asım Cezayirlioğlu

Asım Cezayirlioğlu ¬
TÜRKİYE'DE "KUTUPLAŞMA"

Mehmet Uçar

Mehmet Uçar ¬
SURİYE SINIRIMIZDA NE Mİ OLUYOR?

Mesut Koç

Mesut Koç ¬
TERÖR VE BÖLGENİN AKIBETİ
 
 Reklam

 Ziyaretçi İstatistikleri
   
 Online : 1
 Bugün : 361
 Dün : 612
 Toplam : 1976180
 Ip No : 18.117.184.189
     

 Reklam

 Reklam

 Takvim

Mayıs 2024

Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Pzr
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
 

 Reklam

 
 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam






RESMİ İLAN |SİYASET |EĞİTİM |GÜNCEL |ASAYİŞ |TURİZM |KÜLTÜR-SANAT |SAĞLIK |EKONOMİ |SPOR | Gizlilik Politikası


 

   © Copyright - 2012- Fethiye Haber Merkezi - ANASAYFA - Tüm Hakları Saklıdır. 


Bu sitede

Çilem.Net Haber Yazılımı kullanılmaktadır.