Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi

ÖZYER, SEÇİM TURUNA BAŞLADI
   
 ÖZYER, SEÇİM TURUNA BAŞLADI

ÖZYER, SEÇİM TURUNA BAŞLADI
 Yazı Boyutu

 Tarih : 21.08.2015 - 11:49:33 


Özyer Ve Kökten Yeni Emniyet Müdürlüğü Binasını Gezdi


Ak Parti Muğla milletvekilleri Hasan Özyer ve Hasan Kökten beraberinde il başkanı İhsan Küreci, Fethiye ilçe başkanı Kadir Sarıhan ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Fethiye’nin mahallerini ziyaret ederek vatandaşların dert ve isteklerini dinlediler. Menteşeoğlu mahallesinde mahalle muhtarı Ramazan Küçük tarafından karşılanan Ak Parti Muğla Milletvekilleri Hasan Özyer ve Hasan Kökten mahallede bulunan Kahvehanelerdeki vatandaşları ziyaret ederek geçtiğimiz seçimlerde verilen destek nedeniyle teşekkür ettiler. Vatandaşların sorunlarını da dinleyen Ak Parti Muğla milletvekilleri Hasan Özyer ve Hasan Kökten vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştılar. Ak Parti Muğla milletvekilleri Hasan Özyer ve Hasan Kökten’in mahalleye geldiğini duyan vatandaşlar oynamakta oldukları okey oyununu bırakıp milletvekillerini karşıladılar. Hasan Özyer ve Hasan Kökten’e sorunlarını da anlatan vatandaşlar özellikle hükümet kurulmasıyla ilgili sorularda yönelttiler.

“AK PARTİLİ MİLLET VEKİLLERİ YENİ EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ BİNASINI GEZDİ”

Ak Parti Muğla milletvekilleri Hasan Özyer ve Hasan Kökten beraberinde il başkanı İhsan Küreci, Fethiye ilçe başkanı Kadir Sarıhan ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte yeni yapılmakta olan ilçe emniyet müdürlüğü binasını ziyaret ettiler. Müteahhit ve diğer ilgililer tarafından karşılanan millet vekillerine binanın son durumuyla ilgili bilgiler aktarıldı.Yeni emniyet müdürlüğü binasının 26 Ağustosta geçici kabulünün yapılacağı 3bin 640 metrekarelik alanda 4 blok halinde yapılan inşaatın yaklaşık 3milyon tl’ye mal olduğu öğrenildi.Ak parti Muğla millet vekilleri Hasan Özyer ve Hasan Kökten binanın açılış törenine müsait olmaları halinde içişleri bakanı Sabahattin Öztürk’ün  davet edileceğini söylediler. 

“ÖZYER BÖLGE HASTANESİNİN YER SEÇİMİ YAPILACAK”

Ak parti Muğla milletvekili Hasan Özyer mahalle ziyaretleri sırasında gazetecilerin sorularını da cevaplandırarak Fethiye ile Seydikemer arasına yaptırılacak bölge hastanesinin yer seçiminin Çarşamba günü belirleneceğini bildirdi. Hasan Özyer Fethiye bölgesinde mahallelere ziyaretlerde bulunduklarını söyleyerek Vekilimiz Hasan Bey, İl Başkanımız ve İlçe Başkanımız ile beraber hem teşekkür ziyaretlerinde bulunuyoruz hem de mahallelerdeki sorunları dinliyoruz. Bu sorunları elimizden geldiğince çözmeye çalışıyoruz. Seçim geçeli 2 ayı geçti. Mümkün olduğunca Muğla’nın her tarafında vatandaşlarımıza, hemşerilerimize teşekkür ziyaretlerinde bulunmaya çalışıyoruz, her yere ulaşmaya. Bunun dışında yapılacak projeleri Hasan Bey, İl Başkanım ve İlçe başkanımla birlikte takip ediyoruz. Gelen ne kadar proje varsa. Allaha şükür birçoğundan da olumlu sonuçlar alıyoruz. Bu çalışmaya hep birlikte devam edeceğiz.” dedi. Hasan Özyer henüz Erken seçim çalışması başlamış sayılmaz ama az bir süre kaldı diyerek Ondan sonra meclis bir karar verecek. Ona göre erken seçimse erken seçim olacak. Daha doğrusu yeni seçim olacak.” dedi.

Milletvekili Hasan Özyer sağlık İl Müdürünün Fethiye’ye geleceğini Seydikemer ve Fethiye’ye hizmet verecek  bölge hastanesinin yer seçimini yapacaklarını belirterek “Hangi yer seçimini yapmışlar, hangisi uygundur diye Muğla’daki heyet buraya gelecek. Onlarla inşallah bölge hastanesi yerinin kararını vereceğiz.”dedi. Ak Partili Özyer Geçtiğimiz günlerde Karayolları Bölge Müdürü ile birlikte Muğla’da bir toplantı yaptıklarını hatırlatarak Karabel’deki açılacak olan tünel, tüm Muğla bölgesindeki karayollarının iyileştirmesi, yapılacak olan kavşakların hepsinin takipçisiyiz. Vatandaşlarımız bu konuda merak etmesin. Ulaşım konusundaki sıkıntıları da bir bir aşacağız” dedi.

“KÖKTEN MECLİS TATİL AMA MUĞLA İÇİN BİZLER ÇALIŞIYORUZ”

Ak parti Muğla Milletvekili Hasan Kökten’de Hasan Özyer’le birlikte Seydikemer’den Bodruma kadar hiçbir vatandaş ve ilçeyi ayırt etmeden ziyaret edip sorunları dinleyip çözmeye çalıştıklarını söyledi. Hasan Kökten Gerek İl başkanım, ben, gerekse Hasan Özyer’in geçmişte yapmış olduğu tecrübeler ve siyasetteki duayenliği sayesinde hem başarılı çalışmalara beraber imza atıyoruz, hem de Muğla’nın geçmişte yaşamış olduğu sıkıntılarını bir daha yaşanmaması için köklü çözümler arama peşindeyiz. Tabi 7 Haziran seçimlerinden sonra vatandaşımıza Seçimlerden sonra da beraber olacağız, sıkıntılarınıza, dertlerinize her noktada deva olmaya çalışacağız diye söz vermiştik.Bu sözümüzü tutuyoruz. Biliyorsunuz 1 Ekim’e kadar meclisimiz tatil. Tatil olmasına rağmen biz vekilimle beraber, teşkilatlarımızla tatil yapmıyoruz. Diğer siyasi arkadaşlarımız her ne kadar otellerde, plajlarda tatil yapsalar da biz vatandaşımızın derdini dinlemeye devam edeceğiz. Çünkü Muğla’mızın büyük yatırımlara ihtiyacı var. Vatandaşlarımızın dertlerinin bürokrasinin aşılmasına ihtiyacı var. Bu nokta da  teşkilatlarla beraber el ele verdik, Muğla’nın hem geçmişte yaşadığı sıkıntıları gidereceğiz, hem de büyük yatırımların gelmesini sağlayacağız. 2023 Muğla’ya da gelecek Türkiye ile beraber.’ifadelerini kullandı.




 Editör :  Haber Merkezi

Yazdır

Word'e Aktar

Yorum Ekle Tavsiye
 
1 2 3 4 5   Puan Yok  
 Kaynak :  Haber Merkezi

 Kategori  SİYASET

2125 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 

 

 Reklam

 Duyuru

 Reklam

 Köşe Yazıları

Ramazan Yıldırım

Ramazan Yıldırım ¬
ÜLKEYİ GEREN BİR CUMHURBAŞKANI: TAYYİP ERDOĞAN

Asım Cezayirlioğlu

Asım Cezayirlioğlu ¬
TÜRKİYE'DE "KUTUPLAŞMA"

Mehmet Uçar

Mehmet Uçar ¬
SURİYE SINIRIMIZDA NE Mİ OLUYOR?

Mesut Koç

Mesut Koç ¬
TERÖR VE BÖLGENİN AKIBETİ
 
 Reklam

 Ziyaretçi İstatistikleri
   
 Online : 2
 Bugün : 53
 Dün : 500
 Toplam : 1980323
 Ip No : 3.142.43.43
     

 Reklam

 Reklam

 Takvim

Mayıs 2024

Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Pzr
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
 

 Reklam

 
 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam






RESMİ İLAN |SİYASET |EĞİTİM |GÜNCEL |ASAYİŞ |TURİZM |KÜLTÜR-SANAT |SAĞLIK |EKONOMİ |SPOR | Gizlilik Politikası


 

   © Copyright - 2012- Fethiye Haber Merkezi - ANASAYFA - Tüm Hakları Saklıdır. 


Bu sitede

Çilem.Net Haber Yazılımı kullanılmaktadır.